Akrotiri Seafood Obsession
Milos - Pollonia

Ο ΣΕΦ

Akrotiri

Ο Γιάννης Μπρατσολιάς, βραβευμένος Executive Private Chef, έχει δημιουργήσει ένα νέο μενού που βασίζεται στις πολύ ποιοτικές πρώτες ύλες σε καινούργιες γεύσεις και εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Όπως δηλώνει ο ίδιος << μαγειρεύουμε υγιεινά, σεβόμενοι την πρώτη ύλη, δίνουμε όσο χρόνο χρειάζεται στο φαγητό για να μαγειρευτεί σωστά με υγιεινό τρόπο διατηρώντας τις θρεπτικές του αξίες και τη βαθιά γεύση του.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε στους επισκέπτες μας γευστικές αναμνήσεις που γυρνώντας στο τόπο τους να τις αναπολούν>>.

Ο Γιάννης Μπρατσολιάς έχει ψηφιστεί ως Chef της χρονιας για το 2021 από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders.

Έχει υπάρξει μέλος της ομάδας του Προεδρικού Μεγάρου, της Προεδρία της Δημοκρατίας και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα γεύματα που παρατίθενται σε επίτιμους καλεσμένους και κυβερνήτες ξένων χωρών. 

Είναι μέλος του Chef club Acropolis, και αρθρογραφεί σε επισιτιστικά και τουριστικού κλάδου, περιοδικά.

Τα εστιατόρια που έχει αναλάβει έχουν βραβευτεί από διεθνείς διαγωνισμούς και οργανισμούς.

To 2021 ανέλαβε στο Four Seasons Hotel των Σευχελλών το ιδιωτικό project της εταιρείας δημιουργώντας μενού με βάση τη μεσογειακή και ελληνική διατροφή για τους επιφανείς πελάτες και ιδιοκτήτες των βιλών της εταιρείας ως Executive private chef.